Ossobuco med safranris og gremolata

60+ min Hovedret

Ossobuco er dejlig mør simremad, som her får det sidste pift af gremolataen. Her serveres ossobucoen med safranris.

Ossobuco med safranris og gremolata
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18831 kJ / 4501 kcal

Næringsindhold pr. 100g

517 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 32,2 % 9,8 g
Kulhydrat: 26,2 % 8 g
Fedt: 41,6 % 5,8 g
Tip

På den tid af året hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater. I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg den i 3-3½ time ved 175° - traditionel ovn. Eller til kødet er mørt.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser