Ost med hasselnødder i ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Opskriften på ost med hasselnødder i ahornsirup er nem og giver en lækker dessert. Smagen af de ristede hasselnødder i ahornsirup er perfekt til skimmelost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g hasselnøddekerner
  • 1 dl ahornsirup

Tilbehør

  • 150 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist hasselnødderne i en bradepande midt i ovnen. Gnid nødderne i et viskestykke så de fleste skaller falder af. Kom nødderne i en skål og hæld sirup over.

Skær osten i skiver. Anret dem på portionstallerkener sammen med lidt nødder og sirup. Server resten i en skål ved siden af.

Ristning

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Hasselnødder i ahornsirup passer også godt til danablu eller en modnet fast gul ost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: