Ost med hasselnødder i ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Opskriften på ost med hasselnødder i ahornsirup er nem og giver en lækker dessert. Smagen af de ristede hasselnødder i ahornsirup er perfekt til skimmelost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g hasselnøddekerner
  • 1 dl ahornsirup

Tilbehør

  • 150 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist hasselnødderne i en bradepande midt i ovnen. Gnid nødderne i et viskestykke så de fleste skaller falder af. Kom nødderne i en skål og hæld sirup over.

Skær osten i skiver. Anret dem på portionstallerkener sammen med lidt nødder og sirup. Server resten i en skål ved siden af.

Ristning

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Hasselnødder i ahornsirup passer også godt til danablu eller en modnet fast gul ost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: