Ost med hasselnødder i ahornsirup
45 min

Ost med hasselnødder i ahornsirup

Opskriften på ost med hasselnødder i ahornsirup er nem og giver en lækker dessert. Smagen af de ristede hasselnødder i ahornsirup er perfekt til skimmelost.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ost med hasselnødder i ahornsirup

Opskriften på ost med hasselnødder i ahornsirup er nem og giver en lækker dessert. Smagen af de ristede hasselnødder i ahornsirup er perfekt til skimmelost.

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g flutes

Fremgangsmåde:

Rist hasselnødderne i en bradepande midt i ovnen. Gnid nødderne i et viskestykke så de fleste skaller falder af. Kom nødderne i en skål og hæld sirup over. Skær osten i tynde skiver. Anret dem på portionstallerkener sammen med lidt nødder og sirup. Server resten i en skål ved siden af.

Tip

Server hasselnødder i ahornsirup til Danablu eller Svenbo ost.

Ristning

Ca. 10 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 63 %
Print