Ostegratinerede muslinger med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Retten kan både laves med friske og frosne muslinger.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Løsn muslingerne i skallen med en skarp kniv. Vend ost, chili, rasp, persille, salt og peber sammen i en lille skål. Top det op på de optøede muslingeskaller. Læg lidt smør på hver. Grill dem øverst i ovnen - til osten er smeltet og gylden. Hold øje med dem, det går stærkt.

Muslingerne er bedst lune, så lav dem færdige og smæk dem under grillen inden i spiser dem. Lidt brød skader ikke, men kan sagtens undværes. Dryp med lime.

Grill

Ca. 8 min.

Tip

I stedet for store, forkogte grønskallede muslinger i halv skal kan man også bruge friske muslinger.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: