Ostegratinerede muslinger med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Retten kan både laves med friske og frosne muslinger.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Løsn muslingerne i skallen med en skarp kniv. Vend ost, chili, rasp, persille, salt og peber sammen i en lille skål. Top det op på de optøede muslingeskaller. Læg lidt smør på hver. Grill dem øverst i ovnen - til osten er smeltet og gylden. Hold øje med dem, det går stærkt.

Muslingerne er bedst lune, så lav dem færdige og smæk dem under grillen inden i spiser dem. Lidt brød skader ikke, men kan sagtens undværes. Dryp med lime.

Tip

I stedet for store, forkogte grønskallede muslinger i halv skal kan man også bruge friske muslinger.

Grill

Ca. 8 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: