Ostegratinerede muslinger med chili

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

Retten kan både laves med friske og frosne muslinger.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • limefrugter i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Løsn muslingerne i skallen med en skarp kniv. Vend ost, chili, rasp, persille, salt og peber sammen i en lille skål. Top det op på de optøede muslingeskaller. Læg lidt smør på hver. Grill dem øverst i ovnen - til osten er smeltet og gylden. Hold øje med dem, det går stærkt.

Muslingerne er bedst lune, så lav dem færdige og smæk dem under grillen inden i spiser dem. Lidt brød skader ikke, men kan sagtens undværes. Dryp med lime.

Tip

I stedet for store, forkogte grønskallede muslinger i halv skal kan man også bruge friske muslinger.

Grill

Ca. 8 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde: