Ostegratinerede muslinger med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Retten kan både laves med friske og frosne muslinger.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 store friske blåmuslinger i skal eller new zealandsk grøn musling
  • 50 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
  • ½ meget finthakket rød chilipeber
  • 3 spsk groft rasp
  • 2 spsk hakket kruspersille eller dild
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør

Tilbehør

  • limefrugt i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Løsn muslingerne i skallen med en skarp kniv. Vend ost, chili, rasp, persille, salt og peber sammen i en lille skål. Top det op på de optøede muslingeskaller. Læg lidt smør på hver. Grill dem øverst i ovnen - til osten er smeltet og gylden. Hold øje med dem, det går stærkt.

Muslingerne er bedst lune, så lav dem færdige og smæk dem under grillen inden i spiser dem. Lidt brød skader ikke, men kan sagtens undværes. Dryp med lime.

Grill

Ca. 8 min.

Tip

I stedet for store, forkogte grønskallede muslinger i halv skal kan man også bruge friske muslinger.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag