Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas
30 min
•
Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.
Ingredienser
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
|---|---|
|
300 g
Kyllingefilet i tynde strimler (ca. g)
|
|
|
200 g
Græskar i mundrette stykker, fx hokkaido
|
|
|
2
Rødkindede, syrlige æbler i mundrette stykker (ca. 200 g)
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
|
75 g
Revet tex mex ost
|
Tilbehør
|
6
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Vand
|
|
|
1 tsk
Sorte sesamfrø
|
|
|
½ tsk
Havsalt
|
Pynt
|
½ tsk
Sorte sesamfrø
|
|
|---|---|
|
Evt. krydderurter
|
Sådan gør du
Tilbehør
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for græskar, kan du bruge kartofler, som du forkoger i vand tilsat salt i ca. 10 min.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 10,7 g |