Ostekiks med kommen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Spændende kiks af bl.a. grahamsmel, havregryn, farin og lidt ost med kommen. Du kan skrue op og ned for smagen, afhængig af hvor moden en ost, du vælger.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

28 stk. pr. portion

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de 2 slags mel, havregryn, farin, bagepulver og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Tilsæt osten. Ælt dejen let sammen, evt. med vand. Form dejen til en ca. 15 cm lang, tyk rulle. Læg dejen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i ca. ½ time. Skær dejen i ca. ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på plader med bagepapir. Prik kiksene med en gaffel og bag dem øverst i ovnen.

Tips

Kiksene smager godt med koldt smør eller med ost, fx blå- og hvidskimmel, hvidskimmel eller ekstra lagret danbo ost. Dejen kan ligge i køleskabet fra dag til dag. De bagte kiks kan gemmes i en kagedåse i ca. 4 døgn.

Bagetid

Ca. 13 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 51 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag