Ostesauce til pasta og torsk
45 min

Ostesauce til pasta og torsk

Smuk og nem fiskeret. De lækre tigerrejer giver både farve og bid til retten.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostesauce til pasta og torsk

Smuk og nem fiskeret. De lækre tigerrejer giver både farve og bid til retten.

Antal portioner
  • 300 g torskefilet
  • ½ frisk rød chilipeber
  • 500 g frisk fuldkornspasta
  • 25 g smør
  • 200 g rensede, tynde haricots verts
  • 400 g forårsløg i aflange skrå stykker
  • 12 rå tigerrejer med halevifte
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce

Pynt

  • limefrugter i både

Fremgangsmåde:

Skær fiskekødet i store tern. Fjern kernerne fra den halve chilipeber - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen fint (ca. 1 tsk i alt).

Kog pastaen, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bønner og forårsløg i ca. 2 min. Tilsæt torsk, tigerrejer, chili, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. - vend forsigtigt i retten. Tag panden af varmen og smag til. Lad pastaen dryppe af i en sigte. Hæld ostesauce i den varme gryde og bring saucen i kog under omrøring. Vend den afdryppede pasta i saucen.

Ved serveringen

Anret pasta med sauce i en stor, varm skål. Fordel blandingen af torsk, tigerrejer og grøntsager over pastaen og pynt med limefrugt. Server straks.

Tip

Torsk kan erstattes af havtaskekæber eller -filet. Fjern de mørke og lyse hinder fra havtaskekæberne inden de deles i store tern.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 22 %
Print