Ovnbagt laks med kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Ovnbagt laks bagt til perfektion ved lav temperatur og serveret med en supernem kartoffelsalat og en helt enkel grøn salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ovnbagt laks

  • 450 g laksefilet
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Kartoffelsalat

  • 1 kg skrællede kartofler
  • 3 dl Karolines Køkken® Fraiche med krydderurter
  • 75 g skyllede blandede babysalatblade
  • ½ spsk æbleeddike
  • ¼ tsk flagesalt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 1 citron (usprøjtet) i både
  • krydderurt, fx basilikum og rosmarin

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg laksen i et ovnfast fad. Bland olie, citronskal og -saft og pensl blandingen på laksen. Drys med salt og bag laksen midt i ovnen.

Kartoffelsalat

Kog kartoflerne og lad dem køle lidt af. Skær dem i mindre stykker og vend dem fraichen.

Vend salatblade med eddike, salat og peber. Server salaten sammen med laks og kartoffelsalat. Pynt med citronbåde og krydderurter - og server.

Bagetid

Ca. 30 min ved 125° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 40 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag