Ovnbagt søtunge med spinat og svampe
1 time
•

Middelhavs fiskeanretning med ostesauce - serveres med fine aspargeskartofler.
Ingredienser
Ostesauce
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
3 dl
Mælk
|
|
100 g
Rødkitost - i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Rensede friske spinatblade
|
---|
Svampe
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg
|
|
300 g
Rensede bøgehatte
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Søtunge
4
Søtungefileter uden skind
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Rasp
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kogte aspargeskartofler
|
---|
Sådan gør du
Ostesauce
Svampe
Søtunge
Bagetid
Grill
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
362 kJ / 87 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,5 g |
Protein: | 6,6 g |
Fedt: | 2,9 g |
Kulhydrat: | 8,4 g |
Relateret video
Sådan laver du en opbagt sovs
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
