Ovnbagte kartoffelbåde
45 min
&format=webp)
Ovnbagte kartoffelbåde er nemt tilbehør, fx til kød og grøntsagsbøffer. Server kartoffelbådene med hvidløgsdip - det er lækkert.

Ingredienser
4 personer
Kartoffelbåde
1 kg Kartofler | |
---|---|
1 spsk Rapsolie | |
1 tsk Flagesalt |
Hvidløgsdip
2 dl Creme fraiche | |
---|---|
2 Små knuste fed hvidløg | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Kartoffelbåde
Hvidløgsdip
Bedømmelse
Olie er med til at gøre kartoffelbådene sprøde. Vil du have kartoffelbådene ekstra sprøde, kan du vende dem i mere olie - og omvendt kan olien helt undlades, hvis du gerne vil spare på fedtet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4985 kJ / 1191 kcal
Næringsindhold pr. 100g
406 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 8 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 14 g |
Fedt: | 33,4 % | 3,7 g |