Ovnbagte kartoffelbåde
45 min
•
&format=webp)
Ovnbagte kartoffelbåde er nemt tilbehør, fx til kød og grøntsagsbøffer. Server kartoffelbådene med hvidløgsdip - det er lækkert.
Ingredienser
Kartoffelbåde
1 kg
Kartofler
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Hvidløgsdip
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Kartoffelbåde
Hvidløgsdip
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Olie er med til at gøre kartoffelbådene sprøde. Vil du have kartoffelbådene ekstra sprøde, kan du vende dem i mere olie - og omvendt kan olien helt undlades, hvis du gerne vil spare på fedtet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4985 kJ / 1191 kcal
Næringsindhold pr. 100g
406 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 8 % | 1,9 g |
Fedt: | 33,4 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 14 g |
