Ovnstegte fiskefileter

Ovnstegte fiskefileter

Ovnstegte fiskefileter er rugmelspanerede fiskefileter stegt i ovn serveret med en dejligt hjemmelavet remoulade. Ovnstegte fiskefileter er en dejlig nem måde at tilberede fiskefileter på.
https://www.arla.dk/opskrifter/ovnstegte-fiskefileter/

Sådan gør du

Stegetid for fiskefileter:

Ca. 10 min. ved 200° - varmluft.

Mild remoulade
  • Rør kvark, piccalilly og de øvrige ingredienser sammen.
  • Stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Ovnstegte fiskefileter
  • Rens og tør fiskefileterne. Del evt. store fiskefileter i i 2-3 stykker.
  • Bland rugmel, salt og peber og vend fisken heri.
  • Dyp oversiden af hver fiskefilet i æg og herefter endnu en gang i rugmel.
  • Læg fiskestykkerne på en plade med bagepapir med den dobbeltpanerede side opad.
  • Dryp dem med smeltet smør og steg fisken midt i ovnen.

Fiskefileterne kan paneres i rasp i stedet for rugmel.

Energiindhold for hele retten:

5965 kJ / 1426 kcal

Næringsindhold pr. 100g

703 kJ / 168 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 32,5 % 13,4 g
Kulhydrat: 19,6 % 8,1 g
Fedt: 47,9 % 9,1 g
Mere inspiration

Er du mere til pandestegte fiskefileter, finder du opskriften her.

Fiskefileter
15 min
Fiskefileter
(5)

Ingredienser

Mild remoulade
1 dl Græsk yoghurt
3 spsk Piccalilly
1 spsk Mayonnaise
1 spsk Fintklippet purløg
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Evt. lidt rørsukker
Ovnstegte fiskefileter
500 g Fiskefileter, fx rødspætte-, skrubbe- eller isingfilet
75 g Rugmel
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 Sammenpisket æg
50 g Smør - smeltet