Ovnstegte fiskefileter
•
Ovnstegte fiskefileter er rugmelspanerede fiskefileter stegt i ovn serveret med en dejligt hjemmelavet remoulade. Ovnstegte fiskefileter er en dejlig nem måde at tilberede fiskefileter på.
Ingredienser
Mild remoulade
|
1 dl
Yoghurt 10%
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Piccalilly
|
|
|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
|
1 spsk
Fintklippet purløg
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
Evt. lidt rørsukker
|
Ovnstegte fiskefileter
|
500 g
Fiskefileter, fx rødspætte-, skrubbe- eller isingfilet
|
|
|---|---|
|
75 g
Rugmel
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
Sådan gør du
Mild remoulade
Ovnstegte fiskefileter
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Fiskefileterne kan paneres i rasp i stedet for rugmel.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
702 kJ / 168 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 13,4 g |
| Fedt: | 9,1 g |
| Kulhydrat: | 8,1 g |