Pandekager med havregryn og skyr
30 min
•
Pandekager med havregryn og skyr - og helt uden tilsat sukker. Disse pandekager er nemme at lave og kan serveres til både hverdag og fest. Server fx pandekagerne med vaniljeskyr og dine yndlingsbær og -frugter.
Ingredienser
Pandekager
|
75 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
|
|---|---|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
|
4
Æg
|
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
|
1½ dl
Skyr med vanilje
|
|
|
1 tsk
Vaniljepulver
|
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør til stegning
|
|---|
|
4 dl
Skyr med vanilje
|
|
|---|---|
|
100 g
Hindbær
|
|
|
100 g
Blåbær
|
|
|
4 spsk
Akaciehonning
|
Pynt
|
Spiselige blomster, fx hornviol
|
|---|
Sådan gør du
Pandekager
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Erstat hindbær og blåbær med andre bær i sæson, fx jordbær eller brombær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
500 kJ / 119 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 3,4 g |
| Kulhydrat: | 15 g |
Relateret video
Sådan laver du Pandekager med havregryn og skyr
Her får du en guide til, hvordan du laver pandekager med havregryn og skyr