Pandekager med hytteost
Prøv disse lækre bananpandekager med hytteost, der er uden mel og tilsat sukker. Pandekagerne er lynhurtige at lave, dejen skal bare blendes - og med en stor pande, kan du bage alle pandekagerne i 2 omgange. Pandekager med hytteost er perfekte til både morgenmad, som snack eller i børnenes madpakke.
Ingredienser
|
2
Modne bananer (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
100 g
Hytteost
|
|
|
100 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
|
|
2
Æg
|
|
|
½ dl
Mælk
|
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
10 g
Smør
|
|---|
Tilbehør
|
100 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
50 g
Friske bær
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt eller marmelade til pandekagerne.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
551 kJ / 132 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 7,1 g |
| Fedt: | 4,1 g |
| Kulhydrat: | 16,4 g |
Lynhurtige og lækre hytteostpandekager - dejen skal bare blendes. Og med en stor pande, kan du bage alle pandekagerne i 2 omgange. Pandekager med hytteost er perfekte til både morgenmad, som snack eller i børnenes madpakke.