Pandekager med hytteost

Prøv disse lækre bananpandekager med hytteost, der er uden mel og tilsat sukker. Pandekagerne er lynhurtige at lave, dejen skal bare blendes - og med en stor pande, kan du bage alle pandekagerne i 2 omgange. Pandekager med hytteost er perfekte til både morgenmad, som snack eller i børnenes madpakke.
Ingredienser
2
Modne bananer (ca. 200 g)
|
|
---|---|
100 g
Hytteost
|
|
100 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
|
2
Æg
|
|
½ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
---|
Tilbehør
100 g
Hytteost
|
|
---|---|
50 g
Friske bær
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt eller marmelade til pandekagerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3943 kJ / 942 kcal
Næringsindhold pr. 100g
549 kJ / 131 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,9 % | 7,1 g |
Fedt: | 27,3 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 16,4 g |
Lynhurtige og lækre hytteostpandekager - dejen skal bare blendes. Og med en stor pande, kan du bage alle pandekagerne i 2 omgange. Pandekager med hytteost er perfekte til både morgenmad, som snack eller i børnenes madpakke.
