Panini med rugbrød og avocado

15 min
Panini med rugbrød og avocado

Panini er en grillet sandwich - og således er panini i familie med toast. Her får du en panini i en grov variant, hvor det traditionelle lyse brød er byttet ud med rugbrød. Fyld panini'en med avocado, løg og ost, så har du en skøn frokostret.

Ingredienser

Rugbrødspanini

2 skiver Groft rugbrød
1 tsk Dijonsennep
½ Moden avocado i skiver
1 skive Cheasy® ML 13% (20+)
½ Rødløg i skiver
¼ tsk Groft salt

Sådan gør du

Rugbrødspanini

  • Smør rugbrødskiverne med sennep. Læg brødene sammen, med sennepssiden ind af, om avocado, ost, rødløg og salt. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist rugbrødspaninien i ca. 5 min. - til den er sprød og osten er smeltet. Server rugbrødspaninien varm.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1678 kJ / 401 kcal

Næringsindhold pr. 100g

688 kJ / 164 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,6 g
Protein: 12,6 % 5,1 g
Kulhydrat: 52,3 % 21,2 g
Fedt: 35,1 % 6,5 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/panini-med-rugbrod-og-avocado/