Panko kylling med perlespeltsalat
30 min
•
&format=webp)
Lækre kyllingestykker stegt i pankorasp og citronskal serveret med en fyldig perlespeltsalat.
Ingredienser
2 dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
Hvidløgsdressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Panko kylling
450 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
25 g
Pankorasp (ca. 1 dl)
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Rapsolie
|
Perlespeltsalat
15 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Broccoli i tynde skiver
|
|
2
Strimlede gulerødder (ca. 100 g)
|
|
100 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Ristede græskarkerner
|
---|
Sådan gør du
Hvidløgsdressing
Panko kylling
Perlespeltsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
612 kJ / 146 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 8,6 g |
Fedt: | 8 g |
Kulhydrat: | 10 g |
