Paprikagryde med kylling
45 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Paprikagryde er altid et hit! Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping.
Ingredienser
2 dl
Brune eller sorte ris
|
---|
Topping
50 g
Salatost i tern - smuldret
|
|
---|---|
1 dl
Hakket persille
|
Paprikagryde
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|
|
100 g
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
200 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
Sådan gør du
Topping
Paprikagryde
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5963 kJ / 1425 kcal
Næringsindhold pr. 100g
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 36,7 % | 8,2 g |
Fedt: | 35,1 % | 3,6 g |
