Pasta med ærter og hasselnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 400 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine integrali
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hasselnødderne i en tør pande. Rist dem først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 2 min. ved jævn varme.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den ca. 4 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom pastaen tilbage i den varme gryde.

Bring imens ostesauce og løg i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter og salt. Bring atter saucen i kog og vend den sammen med den varme pasta. Smag til. Kom pastaretten i en stor, varm skål. Drys de ristede nødder over og server straks.

Tip

Man kan servere sprødstegt bacon eller revet ost til retten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag