Pasta med ærter og hasselnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 400 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine integrali
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hasselnødderne i en tør pande. Rist dem først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 2 min. ved jævn varme.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den ca. 4 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom pastaen tilbage i den varme gryde.

Bring imens ostesauce og løg i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter og salt. Bring atter saucen i kog og vend den sammen med den varme pasta. Smag til. Kom pastaretten i en stor, varm skål. Drys de ristede nødder over og server straks.

Tip

Man kan servere sprødstegt bacon eller revet ost til retten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: