Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
•

Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.
Ingredienser
200 g
Lufttørret bacon
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
8
Bananskalotteløg i halve og kvarte (ca. 300 g)
|
|
300 g
Rensede spinatblade
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
8
Rensede knurhanefileter med skind eller hvilling (ca. 550 g)
|
|
½ tsk
Havsalt
|
4 liter
Vand
|
|
---|---|
4 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Frisk pasta, fx spaghetti
|
Pynt
Fintstrimlede spinatblade
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Spinatsaucen
Knurhanefileter
Pasta
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 6,6 g |
Fedt: | 6,7 g |
Kulhydrat: | 5,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
