Pasta med champignon og peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Fuldkornspasta, magre skinkeschnitzler og grøntsager. Så er der plads til at pifte det hele op med en ekstra "smørklat".

Ingredienser

Hovedret til 4

Antal portioner
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne
  • 450 g rensede, hele champignoner
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler

Tilbehør

  • 200 g dampede grønne asparges

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen ca. 12 min. til den er mør uden at være blød.

Dup imens skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne ca. ½ min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 2 min. – vend af og til. Tag skinkeschnitzlerne op og hold dem varme.

Kom champignonerne i panden. Drys med salt og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt og steg i yderligere ca. 3 min. eller til væden er fordampet.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden. Vend pasta, champignoner, peberfrugt og fedtstof godt sammen. Kom pastaen i et dybt fad, drys med basilikum og server med skinkeschnitzler og grønne asparges.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: