Pasta med champignon og peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Fuldkornspasta, magre skinkeschnitzler og grøntsager. Så er der plads til at pifte det hele op med en ekstra "smørklat".

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Hovedret til 4

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne
  • 4 skinkeschnitzler (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g Arla Kærgården® Hvidløg og ramsløg
  • 450 g rensede, hele champignoner
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
  • 50 g Arla Kærgården® Hvidløg og ramsløg
  • 1 dl strimlede friske basilikumblade

Tilbehør

  • 200 g dampede grønne asparges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen ca. 12 min. til den er mør uden at være blød.

Dup imens skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne ca. ½ min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 2 min. – vend af og til. Tag skinkeschnitzlerne op og hold dem varme.

Kom champignonerne i panden. Drys med salt og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt og steg i yderligere ca. 3 min. eller til væden er fordampet.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden. Vend pasta, champignoner, peberfrugt og fedtstof godt sammen. Kom pastaen i et dybt fad, drys med basilikum og server med skinkeschnitzler og grønne asparges.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag