Pasta med grønt, bacon og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Spaghetti, bacon, hytteost og grønne grøntsager.....er super nem, hurtig og velsmagende pastaret, som de fleste vil synes om.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g lufttørret bacon
  • ½ liter friske basilikumblade med bløde stilke
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g frisk pasta, fx spaghetti
  • 10 forårsløg i tynde skrå ringe (ca. 200 g)
  • 175 g fine ærter
  • 125 g flækkede slikærter
  • 100 g rensede spinatblade
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%

Pynt

  • frisk basilikumblad
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern sværen, skær baconen i tern og læg dem i en kold pande. Steg baconternene, først 3-4 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Kom basilikum, olie og salt i en hurtighakker. Hak i ca. 30 sek. til en basilikumolie.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen i ca. 2 min. Tilsæt forårsløg, ærter og slikærter. Rør rundt og lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag. Kom det tilbage i gryden sammen med basilikumolien, spinatblade og salt. Vend igen godt rundt og anret pasta og grøntsager i 4 dybe tallerkener. Fordel hytteost og bacon på toppen og pynt med basilikumblade og groftkværnet peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: