Pasta med grøntsager
15 min
•
En nem vegetarisk pastaret med grøntsager - squash, champignoner og valnødder. Pastaretten kan varieres alt efter sæson.
Ingredienser
|
2 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
250 g
Tørret pasta, fx spaghetti
|
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Grøn squash i grove tern (ca. 300 g)
|
|
|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
|
200 g
Champignoner i skiver
|
|
|
1
Rød peberfrugt i grove stykker (ca. 150 g)
|
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Tilbehør
|
200 g
Ristet groft flute
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 3,9 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 16,6 g |