Pasta med krydderurter og ostetern

Pasta med krydderurter og ostetern

30 min
En simpel pastaret som vi kender det fra Italien. Olivenolie, hvidløg, tomat og hvid ost.

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld den til afdrypning i en sigte - gem pastavandet.
  • Kom olien i en varm pande. Tilsæt løg og hvidløg og svits ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og tilsæt persille, krusemynte, peber og ca. 1 dl af pastavandet.
Ved serveringen
  • Bland den varme pasta med løgblandingen, halvdelen af osten og tomaterne. Fordel resten af osten over retten.
Energiindhold for hele retten:

9196 kJ / 2198 kcal

Næringsindhold pr. 100g

436 kJ / 104 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 15 % 3,8 g
Kulhydrat: 43,1 % 11,1 g
Fedt: 41,9 % 4,9 g

Ingredienser

500 g Frisk pasta, fx grov fettuccine
½ dl Olivenolie
2 Finthakkede zittauerløg
2 Store knuste fed hvidløg
4 spsk Finthakket bredbladet persille
4 tsk Mynteblade
Friskkværnet peber
200 g Salatost i tern
400 g Cherrytomater i halve
Pynt
Kviste af bredbladet persille
Mynteblade
Tilbehør
200 g Grovbrød