Pasta med krydderurter og ostetern - Opskrifter - Arla

Pasta med krydderurter og ostetern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En simpel pastaret som vi kender det fra Italien. Olivenolie, hvidløg, tomat og hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g frisk pasta, fx hvid fettuccine
  • ½ dl olivenolie
  • 2 store knuste fed hvidløg
  • 4 spsk finthakket bredbladet persille
  • 4 tsk friske mynteblade
  • friskkværnet peber
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 400 g cherrytomater i halve

Pynt

  • kviste af bredbladet persille
  • friske mynteblade

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld den til afdrypning i en sigte - gem pastavandet.

Kom olien i en varm pande. Tilsæt hvidløg og svits i ca. 1 min. Tag panden af varmen og tilsæt persille, krusemynte, peber og ca. 1 dl af pastavandet.

Ved serveringen

Bland den varme pasta med olieblandingen, halvdelen af osten og tomaterne. Fordel resten af osten over retten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: