Pasta med krydderurter og ostetern

Pasta med krydderurter og ostetern

30 min
En simpel pastaret som vi kender det fra Italien. Olivenolie, hvidløg, tomat og hvid ost.

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld den til afdrypning i en sigte - gem pastavandet.
  • Kom olien i en varm pande. Tilsæt løg og hvidløg og svits ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og tilsæt persille, krusemynte, peber og ca. 1 dl af pastavandet.
Ved serveringen
  • Bland den varme pasta med løgblandingen, halvdelen af osten og tomaterne. Fordel resten af osten over retten.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7843 kJ / 1875 kcal

Næringsindhold pr. 100g

374 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 18,4 % 4 g
Kulhydrat: 50,4 % 11,1 g
Fedt: 31,2 % 3,2 g

Ingredienser

Frisk pasta, fx grov fettuccine
500 g
Olivenolie
½ dl
Finthakkede zittauerløg
2
Store knuste fed hvidløg
2
Finthakket bredbladet persille
4 spsk
Friske mynteblade
4 tsk
Friskkværnet peber
200 g
Cherrytomater i halve
400 g
Pynt
Kviste af bredbladet persille
Friske mynteblade
Tilbehør
Grovbrød
200 g