Pasta med krydderurter og ostetern

Bedømmelse

(6 vurderinger)

30 min

En simpel pastaret som vi kender det fra Italien. Olivenolie, hvidløg, tomat og hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g frisk pasta, fx hvid fettuccine
  • ½ dl olivenolie
  • 2 knuste fed hvidløg
  • 4 spsk frisk, hakket bredbladet persille
  • 4 tsk tørret krusemynte
  • friskkværnet peber
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 400 g cherrytomater i halve

Pynt

  • kviste af bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld den til afdrypning i en sigte - gem pastavandet.

Kom olien i en varm pande. Tilsæt hvidløg og svits i ca. 1 min. Tag panden af varmen og tilsæt persille, krusemynte, peber og ca. 1 dl af pastavandet.

Ved serveringen

Bland den varme pasta med olieblandingen, halvdelen af osten og tomaterne. Fordel resten af osten over retten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: