Pasta med oliven og rødvinssauce
30 min

Pasta med oliven og rødvinssauce

Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med oliven og rødvinssauce

Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Tilbehør

  • 70 g hakkede sorte oliven blandet med
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Lad imens halvdelen af fedtstoffet blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugter og squash i ca. 3 min. Tag grøntsagerne op og varm resten af fedtstoffet. Svits kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Kom grøntsagerne tilbage i panden sammen med 1 dl kogende pastavand, RødvinsSauce, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret sauce og pasta lagvis i varme dybe tallerkener. Drys med olivenblandingen og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %
Print