Pasta med oliven og rødvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Tilbehør

  • 70 g hakkede sorte oliven blandet med
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Lad imens halvdelen af fedtstoffet blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugter og squash i ca. 3 min. Tag grøntsagerne op og varm resten af fedtstoffet. Svits kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Kom grøntsagerne tilbage i panden sammen med 1 dl kogende pastavand, RødvinsSauce, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret sauce og pasta lagvis i varme dybe tallerkener. Drys med olivenblandingen og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: