Pasta med rejer, dild og citron
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Pasta med rejer, dild og citron er en lækker og hurtig ret med indbydende smagstoner. Lækre rejer, syrlig citronsaft, velsmagende ærter og frisk dild smager himmelsk sammen.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Tørret pasta, fx amorosi, penne eller skruer
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Pillede, kogte rejer - hvis frosne, skal de optøes først
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Stærk paprika
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 dl
                                                Friskpresset friskpresset citronsaft
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Sukker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    450 g
                                                Optøede frosne ærter
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ dl
                                                Klippet frisk dild
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    4 spsk
                                                Revet parmigiano reggiano
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
737 kJ / 176 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g | 
| Protein: | 10,4 g | 
| Fedt: | 4,3 g | 
| Kulhydrat: | 23,6 g | 
            Relateret video
            Sådan koger du pasta
            
    Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.