Du kan erstatte piskefløde og kogevand med ½ liter Arla Karolines Køkken® mælkesauce.
11885 kJ / 2841 kcal
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 14,2 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 16,6 g |
Fedt: | 33,1 % | 4,8 g |
75 g
Mandler
|
---|
4 tsk
Groft salt
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
350 g
Tørret fuldkornspasta, fx spaghetti
|
450 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
3
Hakkede løg (ca. 225 g)
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Groft brød
|
---|