Pastaret med spinat og champignon
20 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Super simpel pastaret med spinat og champignon med få ingredienser og færdig på bare 15 min. Den smagssatte fraiche giver smag til retten på den virkelig nemme måde. Spis pasta med spinat og champignon, når det skal være hurtigt og nemt.
Ingredienser
250 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
250 g
Champignoner i både
|
|
2 dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
Topping
25 g
Revet parmigiano reggiano
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Retten kan også laves med fraiche med paprika & chili, ligesom grøntsagerne kan erstattes af andre, fx løg, squash, peberfrugt, spidskål m. fl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6150 kJ / 1470 kcal
Næringsindhold pr. 100g
533 kJ / 127 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 15,4 % | 4,8 g |
Fedt: | 29,5 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 55,1 % | 17,3 g |
