Pasta med stegt laks, hytteost og sesamdrys

Nøglehulsmærket opskrift

Pasta med stegt laks, hytteost og sesamdrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Hytteost er en dejlig, nem "sauce" til fx pasta og fisk. Hytteosten smager godt, er rig på protein og giver den fugtighed der lige mangler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 spsk sesamfrø
  • 1 tsk friskkværnet 5-peberblanding
  • 500 g renset laksefilet med skind
  • ½ tsk groft salt
  • 3 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 400 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine
  • 300 g broccoli i buketter og stokken i små tern
  • 300 g knoldselleri i tynde stave

Tilbehør

  • 1 citron (usprøjtet) i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom sesamfrø og peber i en tør pande og rist det ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tag sesamblandingen af panden.

Skær laksefileten i 4 lige store stykker og læg dem i den varme pande med skindsiden nedad. Steg ved kraftig varme i ca. 7 min. Vend laksestykkerne og steg dem på kødsiden i ca. 2 min. Drys med salt.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen i ca. 1 min. Tilsæt broccoli og kog i yderligere ca. 3 min. Vend selleristavene i kogevandet og lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Anret pasta og grøntsager på 4 tallerkener sammen med lidt hytteost og karse. Læg et stykke laks og et par citronbåde på hver tallerken, drys med sesamblanding og server med resten af hytteosten.

Lakse test

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag