10871 kJ / 2598 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 29,7 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 36,1 % | 9,9 g |
Fedt: | 34,2 % | 4,3 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
Sesamfrø
|
4 spsk |
---|---|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
1 tsk |
Rensede laksefileter med skind (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Frisk fuldkornspasta, fx fettuccine
|
400 g |
Broccoli i buketter og stokken i små tern
|
300 g |
Knoldselleri eller gulerødder i tynde stave
|
300 g |
Hytteost
|
200 g |
---|---|
Lille bakke karse
|
1 |
Citron (usprøjtet) i både
|
1 |
---|