Pasta med svampe
25 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Pasta med svampe – en nem og hurtig hverdagsret, der er klar på under 25 min. Svampepasta kan laves med dine yndlingssvampe - og så har vi tilsat forårsløg, hvidløg, friske krydderurter, fløde og citronskal, som er med til at gøre retten cremet og lækker.

Britta Surland
Arlas madekspert, kok og mor til 2
Ingredienser
100 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
400 g
Svampe i skiver
|
|
1 bundt
Fintsnittet forårsløg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian eller rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Topping
25 g
Grofthakkede mandler, gerne ristede
|
|
---|---|
50 g
Revet lagret havartiost
|
Sådan gør du
I denne pastaret kan du bruge de svampe, du bedst kan lide. Du kan også nemt gøre retten mere grøn ved fx at tilføje squash eller spinat.
