Pasta puttanesca
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Pasta puttanesca er en klassisk italiensk pastaret med masser af smag fra tomat, oliven, kapers, ansjoser og hvidløg. Den er hurtig og nem at lave, fyldt med intens middelhavssmag og perfekt til både travle hverdage og hyggelige aftener.

Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
300 g
Tørret spaghetti, gerne fuldkorn
|
---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Løg i tynde skiver
|
|
2
Fed hvidløg i tynde skiver
|
|
75 g
Grofthakkede oliven uden sten
|
|
2 spsk
Kapers
|
|
4
Finthakkede ansjosfileter
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
300 g
Cherrytomater i halve
|
|
1 spsk
Tomatpuré
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
Friskkværnet peber
|
Topping
1 håndfuld
Finthakket persille
|
|
---|---|
100 g
Revet hård ost, lagret cheddarost
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Er du ikke til ansjoser, så kan du sagtens undlade disse - de giver en dybde til smagen, men pastaretten smager også skønt uden!
Næringsindhold
Energiindhold:
8072 kJ / 1929 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 22,1 g |
Protein: | 74 g |
Fedt: | 68 g |
Kulhydrat: | 252,8 g |
