
Nøglehulsmærket opskrift
Pastasalat med ananas, mango og koriander
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Få en farverig og smagfuld oplevelse til aftensmaden med denne nemme pastasalat med frugt og kvark.
Ingredienser
- 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne
- 1 spsk tomatpesto
-
250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
- 1½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 275 g majskerner
- 1 bakke cherrytomater i halve (ca. 200 g)
- ½ skrællet agurk i mindre stykker (ca. 150 g)
- ¼ frisk ananas i tern (ca. 125 g)
- ½ mangofrugt i tern (ca. 125 g)
- 2 dl friske korianderblade
Hertil
- 500 g grillet eller stegt kyllingefilet
Sådan gør du
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisning på emballagen - gem evt. lidt kogevand. Kom de friskkogte pastapenne i en skål og bland dem med tomatpesto, kvark, salt og peber. Vend majs, tomat, agurk og frugt i salaten. Pynt med koriander og server pastasalaten sammen med grillet kylling.
Tips
Hvis pastasalaten er lidt for fast kan du tilsætte en lille smule af pastavandet. Hvis du har lyst kan du koge og skære majsene af friske majskolber. Du skal bruge ca. 3 majskolber. Har du en rest tilbage smager pastasalaten godt i madpakken.
Sådan koger du pasta
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 45,9 g
- Protein: 33 %
- Kulhydrat: 55 %
- Fedt: 12 %