Hurtig, enkel, velsmagende pastasalat - et mættende og godt aftensmåltid til hverdag.
Hvis pastasalaten er lidt for fast kan du tilsætte en lille smule af pastavandet. Hvis du har lyst kan du koge og skære majsene af friske majskolber. Du skal bruge ca. 3 majskolber. Har du en rest tilbage smager pastasalaten godt i madpakken.
9000 kJ / 2151 kcal
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 35 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 52 % | 11,6 g |
Fedt: | 13 % | 1,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
300 g |
---|
Tomat pesto
|
1 spsk |
---|---|
250 g | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Majs
|
275 g |
Cherrytomater i halve (ca. 200 g)
|
1 bakke |
Skrællet agurk i mindre stykker (ca. 150 g)
|
½ |
Frisk ananas i tern (ca. 125 g)
|
¼ |
Mangofrugt i tern (ca. 125 g)
|
½ |
Frisk koriander
|
2 dl |
Grillet eller stegt kyllingefilet
|
500 g |
---|