Pastasalat med ananas, mango og koriander

Nøglehulsmærket opskrift

Pastasalat med ananas, mango og koriander

Bedømmelse

(47 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Få en farverig og smagfuld oplevelse til aftensmaden med denne nemme pastasalat med frugt og skyr.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne
  • 1 spsk tomatpesto
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 275 g majskerner
  • 1 bakke cherrytomater i halve (ca. 200 g)
  • ½ skrællet agurker i mindre stykker (ca. 150 g)
  • ¼ frisk ananas i tern (ca. 125 g)
  • ½ mangofrugter i tern (ca. 125 g)
  • 2 dl friske korianderblade

Hertil

  • 500 g grillet eller stegt kyllingefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen - gem evt. lidt kogevand. Kom de friskkogte pastapenne i en skål og bland dem med tomatpesto, skyr, salt og peber. Vend majs, tomat, agurk og frugt i salaten. Pynt med koriander og server pastasalaten sammen med grillet kylling.

Tips

Hvis pastasalaten er lidt for fast kan du tilsætte en lille smule af pastavandet. Hvis du har lyst kan du koge og skære majsenen af friske majskolber. Du skal bruge ca. 3 majskolber. Har du en rest tilbage smager pastasalaten godt i madpakken.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 12 %

Print

Kilde: