Pastasalat med ananas, mango og koriander

Pastasalat med ananas, mango og koriander

30 min
Få en farverig og smagfuld oplevelse til aftensmaden med denne nemme pastasalat med frugt og kvark.

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på emballagen - gem evt. lidt kogevand. Kom de friskkogte pastapenne i en skål og bland dem med tomatpesto, kvark, salt og peber. Vend majs, tomat, agurk og frugt i salaten. Pynt med koriander og server pastasalaten sammen med grillet kylling.
Mere inspiration

Hurtig, enkel, velsmagende pastasalat - et mættende og godt aftensmåltid til hverdag.

Pastasalat
30 min
Pastasalat
(126)
Velbekomme!
Tips

Hvis pastasalaten er lidt for fast kan du tilsætte en lille smule af pastavandet. Hvis du har lyst kan du koge og skære majsene af friske majskolber. Du skal bruge ca. 3 majskolber. Har du en rest tilbage smager pastasalaten godt i madpakken.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9000 kJ / 2151 kcal

Næringsindhold pr. 100g

379 kJ / 91 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 35 % 7,8 g
Kulhydrat: 52 % 11,6 g
Fedt: 13 % 1,3 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Tørret fuldkornspasta, fx penne
300 g
Tomat pesto
1 spsk
250 g
Groft salt
1½ tsk
Friskkværnet peber
Majs
275 g
Cherrytomater i halve (ca. 200 g)
1 bakke
Skrællet agurk i mindre stykker (ca. 150 g)
½
Frisk ananas i tern (ca. 125 g)
¼
Mangofrugt i tern (ca. 125 g)
½
Frisk koriander
2 dl
Hertil
Grillet eller stegt kyllingefilet
500 g