Andepaté med champignon
                                
                                    10 timer
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid: 1 time
                                
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Andepaté med champignon er en skøn delikatesse. Andepatéen kan tilberedes i god tid, hvilket gør den til en god ret til gæster. Her er en opskrift, der både er nem at følge - og smager fantastisk. Andepatéen kræver lækkert sprødt brød og lidt surt, og du har en skøn frokost eller forret.
Ingredienser
Andepaté
| 
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Rapsolie
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    450 g
                                                Rensede, hele champignoner
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Andebryst med skind (ca. 300 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    500 g
                                                Magert stegeflæsk uden svær
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Piskefløde
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Hvedemel
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Herbes de Provence
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    2½ liter
                                                Salatblade, fx små rødbedeblade
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Tranebær- eller ribsgelé
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Cornichoner ( små saltagurker )
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    600 g
                                                Ristet landbrød
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Andepaté
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Andepatén kan serveres som portionsanrettet forret, hel på frokost-eller buffetbordet - eller som hovedret med fx pommes anna, gratinerede kartofler eller andre ovnkartofler.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
767 kJ / 183 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 7,9 g | 
| Fedt: | 9,3 g | 
| Kulhydrat: | 17 g | 
 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    