Peberfrugt- og oliventapanade

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Savner du inspiration til en dejlig tapenade? Så prøv denne nemme og lækre opskrift på peberfrugt- og oliventapanade. Smagen sender tankerne mod sydens sol.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 rød peberfrugt (ca. 150 g)
  • 1 grøn peberfrugt (ca. 150 g)
  • 100 g sorte oliven uden sten
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 dl finthakket frisk kruspersille
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 500 g Karolines Køkken® Salatost i blok Klassisk Salatost i blok
  • 20 skiver groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i fine tern, hak oliven og hvidløg. Bland det sammen med persille og purløg. Rør osten med alle ingredienserne og smag til. Smør cremen på brødskiverne og rist dem øverst i ovnen.

Ristning

Ca. 12 min. ved 150°.

Tip

Når ramsløgene er i sæson kan de bruges i stedet for purløg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 34 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Friuli, Italien

Her vil en hvidvin på druen sauvignon blanc fungere bedst, gerne fra Italien når det nu er en ret med italiensk tilsnit Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter