Peberfrugt- og oliventapanade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Savner du inspiration til en dejlig tapenade? Så prøv denne nemme og lækre opskrift på peberfrugt- og oliventapanade. Smagen sender tankerne mod sydens sol.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i fine tern, hak oliven og hvidløg. Bland det sammen med persille og purløg. Smuldr osten og rør den sammen med de øvrige ingredienser og smag til. Smør cremen på brødskiverne og rist dem øverst i ovnen.

Ristning

Ca. 12 min. ved 150° - traditionel ovn.

Tip

Når ramsløgene er i sæson kan de bruges i stedet for purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Friuli, Italien

Her vil en hvidvin på druen sauvignon blanc fungere bedst, gerne fra Italien når det nu er en ret med italiensk tilsnit Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter