Peberfrugtsuppe

45 min
Peberfrugtsuppe

En skøn rød suppe med peberfrugt, tomat, paprika, flødeost og kalkun.

Ingredienser

25 g Smør
2 Grofthakkede løg
2 Røde peberfrugter i tern
1½ liter Hønsebouillon
1 spsk Sød chilisauce
½ tsk Mild paprika
150 g Flødeost
1 dåse Hakkede tomater
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2 Kalkunschnitzler i tynde strimler

Tilbehør

Groft brød

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min.
  • Tilsæt bouillon og bring suppen i kog.
  • Tilsæt chilisauce, paprika og flødeost under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet.
  • Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog.
  • Kom de rå kalkunstrimler i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til.
  • Hæld suppen i varme suppetallerkener og server med groft brød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4875 kJ / 1165 kcal

Næringsindhold pr. 100g

174 kJ / 41 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 27,1 % 2,8 g
Kulhydrat: 18,9 % 1,9 g
Fedt: 54 % 2,5 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/peberfrugtsuppe/