Pebermyntekonfekt

Pebermyntekonfekt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Konfekt med pebermynte smager dejligt og ser dekorativt ud på julebordet.

Ingredienser

30 stk.

Antal portioner

Myntemarcipan med hvid chokolade

  • 100 g ren, rå marcipan
  • 2 tsk pebermynteessens
  • 2 tsk finthakkede friske mynteblade
  • 100 g hvid chokolade
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 100 g mælkechokolade (ca. 30% kakao)

Pynt

  • frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Myntemarcipan med hvid chokolade

Ælt marcipan, pebermynteessens og mynteblade godt sammen. Del marcipanen i ca. 30 stykker (á ca. 1 tsk) og tril dem til kugler. Tryk dem let flade - men stadig med en lille runding.

Hak den hvide chokolade og smelt den i en skål over vandbad. Dyp marcipankuglerne heri og stil dem på et stykke bagepapir og lad dem stivne ved stuetemperatur.

Hak mælkechokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad - gør det samme med den mørke chokolade i en anden skål. Lav ca. 15 små mælkechokoladebunde (á ca. 1 tsk) på et stykke bagepapir - gør det samme med den mørke chokolade. Du kan også blande det sidste chokolade og lave en blandet chokoladebund - lav ca. 30 i alt. Kom et stykke myntemarcipan på hver chokoladebund og lad dem stivne ved stuetemperatur.

Ved serveringen

Pynt med frysetørret hindbær - knust mellem fingrene.

Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 51 %

Print