Pebermyntekonfekt
45 min
•
Konfekt med pebermynte smager dejligt og ser dekorativt ud på julebordet.
Ingredienser
Myntemarcipan med hvid chokolade
100 g
Marcipan
|
|
---|---|
2 tsk
Pebermynteessens
|
|
2 tsk
Finthakkede mynteblade
|
100 g
Hvid chokolade
|
---|
100 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
100 g
Mælkechokolade
|
Pynt
Frysetørrede hindbær
|
---|
Sådan gør du
Myntemarcipan med hvid chokolade
Ved serveringen
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9212 kJ / 2202 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2236 kJ / 534 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,3 % | 7 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 54,5 g |
Fedt: | 53,3 % | 32,2 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.