Perlebyg i nøddeskum

Perlebyg i nøddeskum

60+ min Dessert
Perlebyg i nøddeskum er en ny fortolkning af risalamande hvor ris, mandler og kirsebær er skiftet ud med med perlebyg, hasselnødder og æbler marineret i æblecidereddike og rørsukker smagt til med muskatnød. Selvom perlebyg i nøddeskum smager fantastisk, så er det ikke sikkert at det lige er juleaften, den skal serveres. Julens traditioner er forskellige fra hjem til hjem, så mærk efter i din familie. Server perlebyg i nøddeskum når stemningen og traditionen byder det - for serveres bør den bestemt.
Mere inspiration

Har du fået mod på alternative juledesserter - så er der en mere her.

Velbekomme!
Tip

Perlebyggen kan koges dagen før.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4167 kJ / 4167 kcal

Næringsindhold pr. 100g

817 kJ / 195 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 4,2 % 2 g
Kulhydrat: 45,6 % 21,9 g
Fedt: 50,2 % 11,1 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser