Perlebyggen kan koges dagen før.
17246 kJ / 4122 kcal
809 kJ / 193 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 4,5 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 21,3 g |
Fedt: | 50,7 % | 11,1 g |
Har du fået mod på alternative juledesserter - så er der en mere her.
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1
Fed vaniljestang
|
|
---|---|
½ liter
Æblemost
|
|
200 g
Perlebyg (ca. 2½ dl)
|
75 g
Hasselnøddekerner
|
|
---|---|
2 spsk
Lyst rørsukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Piskefløde
|
3 dl
Æblecidereddike
|
|
---|---|
1 tsk
Revet muskatnød
|
|
175 g
Lyst rørsukker (ca. 2 dl)
|
|
4
Uskrællede røde æbler i både, fx ingrid marie (ca. 450 g)
|