Perlebyggen kan koges dagen før.
17385 kJ / 4155 kcal
815 kJ / 195 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 4,1 % | 2 g |
Kulhydrat: | 46 % | 22,1 g |
Fedt: | 49,9 % | 11 g |
Har du fået mod på alternative juledesserter - så er der en mere her.
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Fed vaniljestang
|
1 |
---|---|
Æblemost
|
½ liter |
Perlebyg (ca. 2½ dl)
|
200 g |
Hasselnøddekerner
|
75 g |
---|---|
Lyst rørsukker
|
2 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Piskefløde
|
½ liter |
Æblecidereddike
|
3 dl |
---|---|
Revet muskatnød
|
1 tsk |
Lyst rørsukker (ca. 2 dl)
|
175 g |
Uskrællede røde æbler i både, fx ingrid marie (ca. 450 g)
|
4 |