Perlebyggen kan koges dagen før.
17015 kJ / 4067 kcal
798 kJ / 191 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 4,2 % | 2 g |
Kulhydrat: | 47 % | 22,1 g |
Fedt: | 48,8 % | 10,5 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1
Fed vaniljestang
|
|
---|---|
½ liter
Æblemost
|
|
200 g
Perlebyg (ca. 2½ dl)
|
75 g
Hasselnøddekerner
|
|
---|---|
2 spsk
Lyst rørsukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Piskefløde
|
3 dl
Æblecidereddike
|
|
---|---|
1 tsk
Revet muskatnød
|
|
175 g
Lyst rørsukker (ca. 2 dl)
|
|
4
Uskrællede røde æbler i både, fx ingrid marie (ca. 450 g)
|