Perlespelt med glaserede løg og andebryst
30 min
•
Der er lidt, men godt kød til den dejlige cremede perlespelt med hytteost. Hytteosten er fuld af protein, så det kommer du ikke til at mangle.
Ingredienser
|
320 g
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
|
|---|---|
|
4 dl
Vand
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
6
Rødløg i både (ca. 500 g)
|
|
|
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Pynt
|
Hakket rødløg og
|
|
|---|---|
|
Bredbladet persille
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
459 kJ / 110 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 6,6 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 16,7 g |