Perlespelt med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Dejlige perler i cremet dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 320 g perlespelt (ca. 4 dl)
  • 3 gulerødder i små tern
  • 3 zittauerløg i tern
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • blade af bladselleri og
  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits perlespelt og grøntsager i ca. ½ min. Tilsæt bouillion og salt. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Lad imens resten af smørret blive gyldent i en pande. Steg kød og hvidløg under omrøring i ca. 5 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt persille, salt og peber. Varm kødet igennem og smag til.

Vend bladselleri og cremefraiche i perlespelten og smag til. Hæld retten i en varm skål. Drys lidt af det stegte kød over og server resten ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag