Perlespeltsalat med grillede hvidløgsbrød
30 min
•
En let salat med bid i - masser af grøntsager med fyld af perlespelt og hytteost. Som tilbehør sprødt hvidløgsbrød.
Ingredienser
|
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
|---|---|
|
3 dl
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
400 g
Blomkål i små buketter
|
|
|
250 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
|
200 g
Optøede edamamebønner
|
|
1½ dl
Hakket bredbladet persille
|
|
|---|---|
|
450 g
Hytteost
|
Hvidløgsbrød
|
300 g
Ciabattabrød i tykke skiver
|
|
|---|---|
|
1
Stort pillet fed hvidløg
|
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
Sådan gør du
Hvidløgsbrød
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
294 kJ / 70 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 3,7 g |
| Fedt: | 1,8 g |
| Kulhydrat: | 9,7 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.