Pitabrød med grillede auberginer og kyllingekødboller
30 min
•
&format=webp)
Farverige pitabrød fyldt med grøntsager og kyllingekødboller. Der er masser af grøntsager, mens kødbollerne mest er et dejligt lille krydderi.
Ingredienser
Grillede auberginer
2
Auberginer i aflange skiver (ca. 600 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kyllingekødboller
200 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
3 spsk
Hakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
Dressing
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Fyld
4
Fuldkornspitabrød (ca. 425 g)
|
|
---|---|
200 g
Små røde, gule og orange mini snackpebere i strimler
|
|
1
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
3 dl
Blade af mynte og bredbladet persille
|
Sådan gør du
Grillede auberginer
Kyllingekødboller
Dressing
Fyld
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,8 g |
Protein: | 6,3 g |
Fedt: | 2,8 g |
Kulhydrat: | 11,3 g |
