Pita-pizzabrød
20 min
&format=webp)
Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.

Ingredienser
4 personer
6 Pitabrød (ca. 360 g) | |
---|---|
2 dl Tacosauce | |
200 g Revet mozzarellaost | |
250 g Koldt stegt kyllingekød i mindre stykker | |
2 Løg i tynde skiver (ca. 150 g) | |
1 Rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g) | |
3 Tomater i skiver (ca. 200 g) | |
1½ tsk Tørret oregano | |
¾ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
½ spsk Olivenolie | |
---|---|
1 tsk Friskpresset citronsaft | |
¼ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
2 liter Salat revet i grove stykker, fx grøn egeblad og lolo rossa |
Sådan gør du
Pita-pizzabrød
Ved serveringen
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8989 kJ / 2148 kcal
Næringsindhold pr. 100g
419 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,5 % | 7 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 11,7 g |
Fedt: | 24 % | 2,7 g |