Pita-pizzabrød
20 min
•
Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.
Ingredienser
|
6
Pitabrød (ca. 360 g)
|
|
|---|---|
|
2 dl
Tacosauce
|
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
250 g
Koldt stegt kyllingekød i mindre stykker
|
|
|
2
Løg i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
|
3
Tomater i skiver (ca. 200 g)
|
|
|
1½ tsk
Tørret oregano
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2 liter
Salat revet i grove stykker, fx grøn egeblad og lolo rossa
|
Sådan gør du
Pita-pizzabrød
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 11,7 g |