Pita-pizzabrød

20 min
Pita-pizzabrød

Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.

Ingredienser

6 Pitabrød (ca. 360 g)
2 dl Tacosauce
200 g Revet mozzarellaost
250 g Koldt stegt kyllingekød i mindre stykker
2 Løg i tynde skiver (ca. 150 g)
1 Rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g)
3 Tomater i skiver (ca. 200 g)
1½ tsk Tørret oregano
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
½ spsk Olivenolie
1 tsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2 liter Salat revet i grove stykker, fx grøn egeblad og lolo rossa

Sådan gør du

Pita-pizzabrød

  • Flæk pitabrødene og læg dem på plader med bagepapir.
  • Fordel tacosauce, ca. 100 g af osten, kyllingekød, løg, peberfrugt og tomater på pitabrødene. Drys med oregano, salt og peber.
  • Bag pita-pizzaerne midt i ovnen i ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
  • Tag dem ud efter ca. 5 min. Drys pita-pizzaerne med resten af osten og bag dem færdige de sidste 10 min.

Ved serveringen

  • Vend olie, citronsaft, salt og peber sammen med salaten og server den til de varme pita-pizzabrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8989 kJ / 2148 kcal

Næringsindhold pr. 100g

419 kJ / 100 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 28,5 % 7 g
Kulhydrat: 47,5 % 11,7 g
Fedt: 24 % 2,7 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/pita-pizzabrod/