Pitabrød med fyld
1 time 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødene er perfekte til frokost eller let aftensmad.
Ingredienser
Dressing
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Fintsnittet purløg
|
|
3 spsk
Hakket grønne peberfrugter
|
|
3 spsk
Tomatketchup
|
|
2 tsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Mild paprika
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pitafyld
50 g
Agurk i tynde stave
|
|
---|---|
2 dl
Fintstrimlet romainesalat
|
|
100 g
Kogt, røget skinke i tern
|
|
125 g
Cherrytomater
|
|
100 g
Majs
|
|
6
Pitabrød
|
Sådan gør du
Dressing
Pitafyld
Pitabrød
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan eventuelt anvende hakkebøf i stedet for skinke.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
659 kJ / 157 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 5,7 g |
Fedt: | 4,8 g |
Kulhydrat: | 22,6 g |
