Pitabrød med fyld

1 time 20 min
Arbejdstid: 20 min
Pitabrød med fyld

Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødene er perfekte til frokost eller let aftensmad.

Ingredienser

Dressing

2 dl Creme fraiche
2 spsk Fintsnittet purløg
3 spsk Hakket grønne peberfrugter
3 spsk Tomatketchup
2 tsk Sød chilisauce
½ tsk Mild paprika
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Pitafyld

50 g Agurk i tynde stave
2 dl Fintstrimlet romainesalat
100 g Kogt, røget skinke i tern
125 g Cherrytomater
100 g Majs
6 Pitabrød

Sådan gør du

Dressing

  • Bland fraiche med purløg og peberfrugt.
  • Smag dressingen til med tomatketchup, chilisauce og krydderier.
  • Lad dressingen stå og trække koldt i ca. 1 time.

Pitafyld

  • Bland pitafyldet sammen.

Pitabrød

  • Varm pitabrødene som angivet på emballagen og flæk dem halvt igennem.
  • Kom ved serveringen pitafyld og dressing i.

Du kan eventuelt anvende hakkebøf i stedet for skinke.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7255 kJ / 1734 kcal

Næringsindhold pr. 100g

657 kJ / 157 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 14,7 % 5,7 g
Kulhydrat: 58,5 % 22,6 g
Fedt: 26,8 % 4,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/pitabrod-med-fyld/