Pizza - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Har du en rest kødsovs fra i går, så brug det som pizzafyld. Det er lækkert og vil behage enhver spisende gæst.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 pizzadeje - færdige, evt. fuldkorn (ca. 280 g)
  • en rest kødsauce (ca. 300 g)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 røde peberfrugter i korte strimler
  • 2 hakkede zittauerløg
  • 2 spsk hakkede friske oreganoblade
  • en rest kogt spaghetti
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 300 g grøn salat drysset med salt og peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Del pizzadejene i hver 2 stykker (4 stykker i alt) og læg dem på et stykke bagepapir. Bland den kolde kødsauce med hakkede tomater, peberfrugter, løg, oregano og spaghetti - smag evt. til med salt og peber. Fordel blandingen på de 4 stykker dej og drys med ost. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaerne midt i ovnen.

Server de lune pizzaer med salat.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: