Pizza - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Har du en rest kødsovs fra i går, så brug det som pizzafyld. Det er lækkert og vil behage enhver spisende gæst.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 pizzadeje - færdige, evt. fuldkorn (ca. 280 g)
  • en rest kødsauce (ca. 300 g)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 røde peberfrugter i korte strimler
  • 2 hakkede zittauerløg
  • 2 spsk hakkede friske oreganoblade
  • en rest kogt spaghetti
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 300 g grøn salat drysset med salt og peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Del pizzadejene i hver 2 stykker (4 stykker i alt) og læg dem på et stykke bagepapir. Bland den kolde kødsauce med hakkede tomater, peberfrugter, løg, oregano og spaghetti - smag evt. til med salt og peber. Fordel blandingen på de 4 stykker dej og drys med ost. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaerne midt i ovnen.

Server de lune pizzaer med salat.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: