Pizza - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

45 min

Har du en rest kødsovs fra i går, så brug det som pizzafyld. Det er lækkert og vil behage enhver spisende gæst.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 pizzadeje - færdige, evt. fuldkorn (ca. 280 g)
  • en rest kødsauce (ca. 300 g)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 røde peberfrugter i korte strimler
  • 2 hakkede zittauerløg
  • 2 spsk hakkede friske oreganoblade
  • en rest kogt spaghetti
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 300 g grøn salat drysset med salt og peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Del pizzadejene i hver 2 stykker (4 stykker i alt) og læg dem på et stykke bagepapir. Bland den kolde kødsauce med hakkede tomater, peberfrugter, løg, oregano og spaghetti - smag evt. til med salt og peber. Fordel blandingen på de 4 stykker dej og drys med ost. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaerne midt i ovnen.

Server de lune pizzaer med salat.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: