Pizzaen vil også smage godt hvis du tilføjer en tør, moden ost. Brug evt vinterkartofler til pizzaen eller skift kartofler ud med tynde skiver squash. Du kan tilføje grønne asparges. Skær dem i ca. 1 cm stykker og kom dem på sammen med kartoffelskiverne.
Top den bagte pizza med salat eller friske tomater inden servering.
11897 kJ / 2843 kcal
980 kJ / 234 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 9,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 24,6 % | 14,2 g |
Fedt: | 66,1 % | 17,5 g |
Her er opskrift til den dej du skal bruge til Pizza Bianco.
1
Portion langtidshævet pizzadej (se opskrift i link)
|
---|
400 g
Små nye kartofler
|
|
---|---|
1 tsk
Fint salt
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1
Fed hvidløg knust
|
|
Skal fra ½
Citron (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
---|---|
2 dl
Blade fra frisk rosmarin
|
|
4 spsk
Jomfruolivenolie til topping
|