Pizza med laks og spinat

Skøn pizza med masser af grønt og frisk laks. Pizza med laks og spinat bliver toppet med salte kapers og citron, - elementer som som smager fantastisk sammen med laks og spinat. Bag pizzaerne på forvarmede bageplader og få en dejlig sprød skorpe på både bund og mozarellaost. Det er ikke så ofte der efterspørges pizza med fisk - men her får du chancen for at få toppoint hos familien, når du serverer hjemmelavet pizza med laks og spinat. Skal det gå stærkt en dag kan du "snyde" med en færdigkøbt pizzabund.
Ingredienser
Pizzadej
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Lillefingervarmt vand
|
|
400 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Fyld
1 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
4
Finthakkede fed hvidløg
|
|
800 g
Skyllet frisk spinatblade
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
400 g
Laksefilet uden skind - i skiver
|
|
1 dl
Kapers uden lage
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Servering
1
Citron (usprøjtet) i både
|
---|
Sådan gør du
Pizzadej
Fyld
Servering af pizza med laks og spinat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Drys fx chiliflager på din pizza for ekstra spice!
I stedet for frisk spinat, kan du bruge samme mængde optøet, frossen helbladet spinat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13388 kJ / 3200 kcal
Næringsindhold pr. 100g
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 27,9 % | 8,8 g |
Fedt: | 31,4 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 12,8 g |
