Pizza med laks og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pizzadej - færdig
  • 1 tsk olivenolie
  • 500 g skyllet frisk spinatblade
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 250 g laksefilet uden skind - i skiver
  • 3 spsk kapers uden lage
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir. Lad olien blive varm i en gryde og svits spinaten i ca. 2 min., til den falder sammen. Pres væden fra spinaten i en sigte. Kom halvdelen af osten på dejen. Fordel herpå spinat, laks, kapers, salt og peber og resten af osten. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen, til osten er gylden.

Bagetid

ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag