Pizza med laks og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pizzadej - færdig
  • 1 tsk olivenolie
  • 500 g skyllet frisk spinatblade
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 250 g laksefilet uden skind - i skiver
  • 3 spsk kapers uden lage
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir. Lad olien blive varm i en gryde og svits spinaten i ca. 2 min., til den falder sammen. Pres væden fra spinaten i en sigte. Kom halvdelen af osten på dejen. Fordel herpå spinat, laks, kapers, salt og peber og resten af osten. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen, til osten er gylden.

Bagetid

ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: