12-14 min. ved 275° - traditionel ovn.
Drys fx chiliflager på din pizza for ekstra spice!
I stedet for frisk spinat, kan du bruge samme mængde optøet, frossen helbladet spinat.
13384 kJ / 3199 kcal
535 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 27,9 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 12,8 g |
Fedt: | 31,4 % | 4,5 g |
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Lillefingervarmt vand
|
|
400 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
4
Finthakkede fed hvidløg
|
|
800 g
Skyllet frisk spinatblade
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
400 g
Laksefilet uden skind - i skiver
|
|
1 dl
Kapers uden lage
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
---|