Pizza med laks og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pizzadej - færdig
  • 1 tsk olivenolie
  • 500 g skyllet frisk spinatblade
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 250 g laksefilet uden skind - i skiver
  • 3 spsk kapers uden lage
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir. Lad olien blive varm i en gryde og svits spinaten i ca. 2 min., til den falder sammen. Pres væden fra spinaten i en sigte. Kom halvdelen af osten på dejen. Fordel herpå spinat, laks, kapers, salt og peber og resten af osten. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen, til osten er gylden.

Bagetid

ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 36 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: