Pizza med ost og nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Hvid pizza hvor tomatsaucen er erstattet af kvark og toppet med forskellige nødder, granatæblekerner og rucola. En anderledes sød-salt-syrlig pizza, der er supernem og hurtig at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • ½ liter skyllet rucolasalat
  • 1 dl kerner fra granatæble (ca. ½ granatæble)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rul dejen ud på en plade med bagepapir. Smør kvarken ud på dejen og fordel ost, de grofthakkede nødder og mandler herpå. Bag pizzaen midt i ovnen til den er gylden.

Tip

Server evt. den bagte pizza med lufttørret skinke.

Bagetid

20-25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: