Pizza med skinke og semidried tomatoes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pakke pizzadej - færdig
  • 75 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • ½ liter renset rucolasalat
  • 85 g lufttørret skinke i tynde skiver, fx parmaskinke
  • 100 g semidried tomater i olie - afdryppede

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og lad den stå på køkkenbordet i ca. 10 min. Fordel ca. 50 g af osten på den ene halvdel af dejen. Fold den anden halvdel dej ind over ostedelen og tryk forsigtigt dejen sammen. Bag pizzabunden midt i ovnen. Tag bunden ud og fordel ruccola, skinke og tomater. Pynt pizzaen med resten af osten og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: