Pizza med skinke og semidried tomatoes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 pakke pizzadej - færdig
  • 75 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • ½ liter renset rucolasalat
  • 85 g lufttørret skinke i tynde skiver, fx parmaskinke
  • 100 g semidried tomater i olie - afdryppede

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og lad den stå på køkkenbordet i ca. 10 min. Fordel ca. 50 g af osten på den ene halvdel af dejen. Fold den anden halvdel dej ind over ostedelen og tryk forsigtigt dejen sammen. Bag pizzabunden midt i ovnen. Tag bunden ud og fordel ruccola, skinke og tomater. Pynt pizzaen med resten af osten og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: