Pizza med skinke og semidried tomatoes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pakke pizzadej - færdig
  • 75 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • ½ liter renset rucolasalat
  • 85 g lufttørret skinke i tynde skiver, fx parmaskinke
  • 100 g semidried tomater i olie - afdryppede

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og lad den stå på køkkenbordet i ca. 10 min. Fordel ca. 50 g af osten på den ene halvdel af dejen. Fold den anden halvdel dej ind over ostedelen og tryk forsigtigt dejen sammen. Bag pizzabunden midt i ovnen. Tag bunden ud og fordel ruccola, skinke og tomater. Pynt pizzaen med resten af osten og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: