Pizzatærte med farverige beder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Søde beder og saltet ost i en tærte som ligner en pizza, kan kun blive en succes. En perfekt start på festen eller som vegetarisk indslag til buffeten.

Ingredienser

Antal portioner

Dej

  • 1 pakke usødet tærtedej (ca. 30 cm i diameter)

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog bederne i en tykbundet gryde i ca. 45 min. under låg. Skræl skindet af bederne med en urtekniv og skær i 0.5-1 cm tykke skiver. Kom halvdelen af salatosten, kvark, æg, hvidløg, timian og peber i en skål og mos blandingen med en gaffel. Placer tærtedejen på en plade med bagepapir. Fordel osteblandingen til ca. 3 cm fra tærtekanten. Læg bede skiverne på, smuldr den sidste halvdel af salatosten på toppen og tryk det hele let.

Bagetid

35-40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Serveringsforslag

På buffet, eller som tilbehør til salat, lam- eller oksekød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde: