Galette med farverige beder

Galette med farverige beder

60+ min
Søde beder og saltet ost i en tærte som ligner en pizza, kan kun blive en succes. En perfekt start på festen eller som vegetarisk indslag til buffeten.

Sådan gør du

Bagetid :

35-40 min. ved 200° - traditionel ovn.

  • Kog bederne i en tykbundet gryde i ca. 45 min. under låg. Skræl skindet af bederne med en urtekniv og skær i 0.5-1 cm tykke skiver. Kom halvdelen af salatosten, kvark, æg, hvidløg, timian og peber i en skål og mos blandingen med en gaffel. Placer tærtedejen på en plade med bagepapir. Fordel osteblandingen til ca. 3 cm fra tærtekanten. Læg bede skiverne på, smuldr den sidste halvdel af salatosten på toppen og tryk det hele let.
Energiindhold for hele retten:

8606 kJ / 2057 kcal

Næringsindhold pr. 100g

742 kJ / 177 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 16,8 % 7,3 g
Kulhydrat: 28,9 % 12,6 g
Fedt: 54,3 % 10,9 g

Ingredienser

Dej
1 pakke Tærtedej (ca. 30 cm i diameter)
Fyld
400 g Blandede beder fx bolsjebeder, rødbeder og gule beder
200 g Salatost i tern
250 g Kvark
2 Små finthakkede fed hvidløg
1 Æg
2 tsk Hakket frisk timian
Friskkværnet peber
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk