Porchetta i ovn er inspireret af den italienske rullesteg "La porchetta" og det er en sprød og saftig steg, der minder om en dansk flæskesteg. Porchetta i ovn er fyldt med ost, abrikoser, soltørrede tomater og friske krydderier, og den ser både flot ud og smager godt. Porchetta i ovn kan serveres som kødet på en buffet - eller som hovedret med forskelligt tilbehør efter sæson.
Næsten samme kødstykke - men alligevel helt anderledes.
23790 kJ / 5686 kcal
939 kJ / 224 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 31,6 % | 17,4 g |
Kulhydrat: | 6 % | 3,3 g |
Fedt: | 62,4 % | 15,8 g |
Porchettaen smager dejligt til fx grønkålssalat med æble og jordskokker, rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, glaserede kartofler og rodfrugter.
Resterne kan anvendes til lækre flæskestegsburgere.
Få inspiration til hvordan du laver perfekte brunede kartofler med Karolines Køkkenskole.