Stegetiden i kuglegrill er afhængig af vindens afkøling og luftens temperatur, derfor er det en cirkatid vi har givet.
32536 kJ / 7776 kcal
520 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 23,6 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 26,8 % | 8,2 g |
Fedt: | 49,6 % | 7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
50-60 store grillbriketter med høj brændværdi (ca. 2½ kg)
|
---|
1
Ridset griseslag (ca. 2½ kg)
|
|
---|---|
2½ spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 dl
Hakkede, blandede krydderurter, fx bredbladet persille, oregano og rosmarin
|
|
200 g
Hakkede skalotteløg
|
|
3
Store hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
8
Grillspyd af metal eller tynd ståltråd
|
1 kg
Fintsnittet spidskål eller hvidkål (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2½ spsk
Flormelis
|
|
2½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Hakkede krydderurter
|
---|
2½ kg
Kogte kartofler
|
---|