Porre- og kartoffelsuppe og snowcrab
45 min

Porre- og kartoffelsuppe og snowcrab

Du får en lille intens smagsoplevelse med denne porre- og kaftoffelsuppe med krabbekløer.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Porre- og kartoffelsuppe og snowcrab

Du får en lille intens smagsoplevelse med denne porre- og kaftoffelsuppe med krabbekløer.

Tapasret

Antal portioner

Porre- og kartoffelsuppe

  • 3 porrer i mindre stykker
  • 3 gulerødder i mindre stykker
  • 3 kartofler i mindre stykker
  • 6 dl hønsebouillon
  • 2 små fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 2 kogte og kolde krabbekløer - snowcrab
  • 8 spsk tomatsalsa - medium
  • 8 skiver smørristet flutes

Fremgangsmåde:

Porre- og kartoffelsuppe

Kom porrer, gulerødder, kartofler, hvidløg og bouillon i en gryde og bring det i kog. Kog det i ca. 20 min. - eller til kartoflerne er møre. Kom grøntsager og suppe i en blender og blend det ved højeste hastighed i ca. 1 min. Kom suppen tilbage i gryden og bring den i kog under omrøring. Tilsæt salt og peber og smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i små skåle og kom salsa på toppen. Server straks sammen med ristet brød og snowcrab.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 7 %
Print