Porre- og kartoffelsuppe og snowcrab

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Du får en lille intens smagsoplevelse med denne porre- og kaftoffelsuppe med krabbekløer.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

Porre- og kartoffelsuppe

  • 3 porrer i mindre stykker
  • 3 gulerødder i mindre stykker
  • 3 kartofler i mindre stykker
  • 6 dl hønsebouillon
  • 2 små fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 2 kogte og kolde krabbekløer - snowcrab
  • 8 spsk tomatsalsa - medium
  • 8 skiver smørristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Porre- og kartoffelsuppe

Kom porrer, gulerødder, kartofler, hvidløg og bouillon i en gryde og bring det i kog. Kog det i ca. 20 min. - eller til kartoflerne er møre. Kom grøntsager og suppe i en blender og blend det ved højeste hastighed i ca. 1 min. Kom suppen tilbage i gryden og bring den i kog under omrøring. Tilsæt salt og peber og smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i små skåle og kom salsa på toppen. Server straks sammen med ristet brød og snowcrab.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 7 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: