Portobellosauce
30 min
•
En cremet portobellosauce med bid fra hasselnødder. Måske en overraskende blanding for nogen, men smagen er helt i top. En svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille er den oplagte sauce at servere, når efteråret sætter ind - og svampesæsonen er over os. Du kan sagtens bytte portobellosvampene ud med champignoner eller andre af sæsonens bedste svampe. En portobellosauce med masser af smag.
Ingredienser
Portobellosauce
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
300 g
Portobello svampe i 1 cm skiver
|
|
|
1½ dl
Oksebouillon
|
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Saucejævner
|
|
|
Kulør
|
Sådan gør du
Portobellosauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge champignoner i stedet for portobellosvampe.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 3,1 g |
| Fedt: | 8,2 g |
| Kulhydrat: | 5,8 g |
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.