Portobellosauce
&format=webp)
En cremet portobellosauce med bid fra hasselnødder. Måske en overraskende blanding for nogen, men smagen er helt i top. En svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille er den oplagte sauce at servere, når efteråret sætter ind - og svampesæsonen er over os. Du kan sagtens bytte portobellosvampene ud med champignoner eller andre af sæsonens bedste svampe. En portobellosauce med masser af smag.
Ingredienser
Portobellosauce
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Portobello svampe i 1 cm skiver
|
|
1½ dl
Oksebouillon
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Saucejævner
|
|
Kulør
|
Sådan gør du
Portobellosauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge champignoner i stedet for portobellosvampe.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3662 kJ / 875 kcal
Næringsindhold pr. 100g
454 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 11,4 % | 3,1 g |
Fedt: | 67 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 21,6 % | 5,8 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
